Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Krijg je binnenkort vrienden/familie over de vloer? Breek het standaard 'kringetje kaas&worst' en boek een huiskamerconcert waar iedereen van mee kan genieten...
www.HKconcerten.nl/artiesten/
#HKconcerten #Huiskamerconcert

Geplaatst op woensdag 20 juni 2018 via Facebook

Luister binnenkort naar de fijne pop-luisterliedjes van Pip samen met je eigen vrienden. Je regelt snel en gemakkelijk een huiskamer of tuinconcert van Pip via:
www.HKconcerten.nl/artiesten/pip/

Geplaatst op zondag 17 juni 2018 via Facebook

Een huiskamerconcert is dé manier om te genieten van live-muziek. En dat is al helemaal zo bij Emil Landman. Benieuwd? Neem een kijkje op z'n pagina: (bio, video's, etc)
www.HKconcerten.nl/artiesten/emil-landman/

Geplaatst op vrijdag 15 juni 2018 via Facebook

Vocalgroup Altered Five zoekt huiskamers door héél Nederland om huiskamerconcerten in te spelen. Ben jij benieuwd hoe zo'n sfeervol luisterconcert er aan toe gaat? Mail voor voorwaarden & kosten naar: contact)

www.HKconcerten.nl/artiesten/altered-five/

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 via Facebook

Hele mooie woorden van Tim Akkerman...
Wij zijn hem hartstikke dankbaar dat hij drie jaar lang sfeer, 'big smiles' en waanzinnig mooie liedjes naar de huiskamers heeft gebracht!
Alleen in 2018 nog te boeken in de huiskamers door héél Nederland! Mail voor meer de voorwaarden en kosten van een huiskamerconcert van Tim Akkerman naar: contact)

www.HKconcerten.nl/artiesten/tim-akkerman/

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 via Facebook

Onze klanten

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.