Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 125 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Onze klanten

Elvira

Maarten van Praag

Enige tijd geleden boekte ik Maarten van Praag. Prachtig concert, fantastische stem! Juist nu door corona grote evenementen on hold staan, was het een waar genoegen om Maarten van Praag op ons corona-proof huisfeest te hebben. Ei...

Mark Brinkman

Pip

Pip is bij ons geweest voor een concert in de tuin voor 6 personen. Wat een leuke vrouw en wat kan die zingen. Van aankomst tot vertrek genoten. Eigen nummers en covers, een praatje en een drankje, Pip heeft er een paar fans bij. ...

Nonja van der Ark

Yorick van Norden

Op zaterdag 8 augustus hebben wij een geweldig tuinconcert van Yorick van Norden gehad. We hebben genoten van zijn prachtige muziek en zijn verhaal om de muziek heen. Een echte aanrader!...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.