Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Na zijn debuut EP opgenomen te hebben in de legendarische Abbey Road Studios in London, trad Marvin Timothy al veel op, waaronder op North Sea Jazz Festival. En nu kun je ook in je huiskamer genieten van deze funky soulartiest, met eigen repertoire en bekende soul/funk/pop covers.
Check hier bij song 'Love Like Mine': link

Meer info? link

#MarvinTimothy #HKconcerten #Huiskamerconcert

Geplaatst op donderdag 29 augustus 2019 via Facebook

Niks zo bijzonder als een concert in je huiskamer. Dichter bij een artiest kun je haast niet komen, persoonlijker kunnen we het niet maken. Leuk bij speciale gelegenheden of gewoon omdat het kan! Bij HKconcerten & HKtheater boek je gemakkelijk een singer-songwriter, band of lach je rot met comedy/cabaret. Voor ieders portemonnee. Meer info? Mail: contact)

#huiskamerconcert #huiskamerconcerten #HKconcerten #HKtheater #singersongwriter #Music #Cabaret #Comedy

Geplaatst op dinsdag 27 augustus 2019 via Facebook

Belgische singer-songwriter @Adilmusic zoekt huiskamers in Nederland & België om in op te treden! Wil jij samen met vrienden genieten van een uniek en intiem concert? Mail voor meer info & een prijsopgave: contact) of klik op de link in onze bio....

#HKconcert #huiskamerconcert #huiskamerconcerten #adilmusic #HuiskamerGezocht

Geplaatst op vrijdag 16 augustus 2019 via Facebook

Voor de echte #Jazz fans! Een huiskamerconcert van singer-songwriter Maaike Den Dunnen is een huiskamer vol toegankelijke jazz met een knipoog, waarbij humor een belangrijke rol speelt. Meer info? www.HKconcerten.nl/artiesten/maaike-den-dunnen/

#HKconcerten #Huiskamerconcert #HKconcert #MaaikeDenDunnen

Geplaatst op maandag 12 augustus 2019 via Facebook

Een huiskamerconcert is dé manier om te genieten van live-muziek. En dat is al helemaal zo bij @Emil Landman . Benieuwd? Neem een kijkje op z'n pagina:
www.HKconcerten.nl/artiesten/emil-landman/

Geplaatst op donderdag 8 augustus 2019 via Facebook

Onze klanten

Frank Nieuwenhuis

a balladeer

Zaterdag Frederique Arnol (Vaarwater) bij 60-jarig huwelijk van mijn ouders. Werkelijk prachtig! De nummers prachtig persoonlijk aan elkaar gekoppeld met maatwerk! Ontroerend geheel! - Frank - ...

Peter van Zoest

Yorick van Norden

Ik heb mijn verjaardag gevierd met een huiskamerconcert van Yorick van Norden. Wat werd dat een succes! Precies op tijd stond hij voor de deur. Elk nummer werd op een prettige manier ingeleid met nuttige informatie voorzien van ...

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.