Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Community

Op de communitypage is een overzicht te vinden van alle publiekelijk toegankelijke huiskamerconcerten en recensies van mensen die eerder een huiskamerconcert hebben meegemaakt.

Recensie schrijven »


Recensies

Pip door Dominique

dinsdag 26 september 2017

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschillende nare omstandigheden. Pip heeft met haar gitaar en (jaloersmakende!) stem echt even de zon laten schijnen.
Wat is ze goed! En ook nog een heel lief persoon. Echt super blij, dat dit op korte termijn lukte. Daarbij ook een dank naar Joey en Sandy van HKconcerten. Wat een enorm soepele communicatie! Dank!

IP Address 145.53.116.67

Recensies

Fabiana Dammers door Steven

woensdag 21 juni 2017

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze met verve gedaan! Er bestaat maar 1 woord wat haar optreden kan omschrijven, en zelfs dat woord doet het nog te kort: LEGENDARISCH!!!

Naast de twee sets die ze normaal speelde met al haar eigen klassiekers besloot ze spontaan om nog een toegift te doen, wat door de gasten fantastisch opgepakt werd. Er werd volop meegezongen met covers, hard geapplaudisseerd bij haar eigen werk en de CD's gingen als warme broodjes over de toonbank! Verzoekjes werden even nagezocht op het internet en daarna prachtig vertolkt door het hele team van Fabiana en publiek. Ronduit een GE-WEL-DIG optreden, weergaloos en legendarisch! Ik kom superlatieven tekort!

IP Address 145.109.162.58

Recensies

Sandy Dane door Sieb

dinsdag 13 december 2016

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop had Sandy goed ingespeeld. Eigen nummers werden afgewisseld met covers en omdat er gelegenheid genoeg was stukken mee te zingen, zat de sfeer er al snel goed in, zonder dat wie echt wilde luisteren gestoord werd. Louter positieve reacties ontvangen over zowel het spel van Carlota, als de zang van Sandy. Wat mij betreft een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 | Volgende »