Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Community

Op de communitypage is een overzicht te vinden van alle publiekelijk toegankelijke huiskamerconcerten en recensies van mensen die eerder een huiskamerconcert hebben meegemaakt.

Recensie schrijven »


Recensies

Yorick van Norden door Peter van Zoest

zondag 3 februari 2019

Ik heb mijn verjaardag gevierd met een huiskamerconcert van Yorick van Norden. Wat werd dat een succes! Precies op tijd stond hij voor de deur. Elk nummer werd op een prettige manier ingeleid met nuttige informatie voorzien van de nodige humor. Tussen de sets door converseerde Yorick op ongedwongen manier met diverse aanwezigen. Dat zorgde voor een goed huiselijk gevoel. Na zijn akoestisch optreden hebben we nog een glaasje met elkaar gedronken. Yorick had zenige elpees en cd's meegenomen. Gemakkelijk daarbij was zijn mobiele pinapparaat. Met de nodige vriendelijke woorden en tal van handdrukken nam Yorick afscheid. Een topartiest, die ons een topavond bezorgd heeft.

IP Address 85.148.1.95

Recensies

Pip door Dominique

dinsdag 26 september 2017

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschillende nare omstandigheden. Pip heeft met haar gitaar en (jaloersmakende!) stem echt even de zon laten schijnen.
Wat is ze goed! En ook nog een heel lief persoon. Echt super blij, dat dit op korte termijn lukte. Daarbij ook een dank naar Joey en Sandy van HKconcerten. Wat een enorm soepele communicatie! Dank!

IP Address 145.53.116.67

Recensies

Fabiana Dammers door Steven

woensdag 21 juni 2017

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze met verve gedaan! Er bestaat maar 1 woord wat haar optreden kan omschrijven, en zelfs dat woord doet het nog te kort: LEGENDARISCH!!!

Naast de twee sets die ze normaal speelde met al haar eigen klassiekers besloot ze spontaan om nog een toegift te doen, wat door de gasten fantastisch opgepakt werd. Er werd volop meegezongen met covers, hard geapplaudisseerd bij haar eigen werk en de CD's gingen als warme broodjes over de toonbank! Verzoekjes werden even nagezocht op het internet en daarna prachtig vertolkt door het hele team van Fabiana en publiek. Ronduit een GE-WEL-DIG optreden, weergaloos en legendarisch! Ik kom superlatieven tekort!

IP Address 145.109.162.58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 | Volgende »