Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Belgische singer-songwriter @Adilmusic zoekt huiskamers in Nederland & België om in op te treden! Wil jij samen met vrienden genieten van een uniek en intiem concert? Mail voor meer info & een prijsopgave: contact) of klik op de link in onze bio....

#HKconcert #huiskamerconcert #huiskamerconcerten #adilmusic #HuiskamerGezocht

Geplaatst op vrijdag 16 augustus 2019 via Facebook

Voor de echte #Jazz fans! Een huiskamerconcert van singer-songwriter Maaike Den Dunnen is een huiskamer vol toegankelijke jazz met een knipoog, waarbij humor een belangrijke rol speelt. Meer info? www.HKconcerten.nl/artiesten/maaike-den-dunnen/

#HKconcerten #Huiskamerconcert #HKconcert #MaaikeDenDunnen

Geplaatst op maandag 12 augustus 2019 via Facebook

Een huiskamerconcert is dé manier om te genieten van live-muziek. En dat is al helemaal zo bij @Emil Landman . Benieuwd? Neem een kijkje op z'n pagina:
www.HKconcerten.nl/artiesten/emil-landman/

Geplaatst op donderdag 8 augustus 2019 via Facebook

Demi Knight groeide op met de platenverzameling van haar vader en raakte geïnspireerd door Dolly Parton en Loretta Lynn. Dat ze dezelfde karakteristieke snik en volwassen sound als hen bezit, laat ze in 2018 horen op haar debuutplaat ‘Budapest’. Klik hieronder op het filmpje op te genieten, maar "live in je eigen huiskamer" is natuurlijk nog veel beter. ;-)

Huiskamerconcert? www.HKconcerten.nl/artiesten/demi-knight/

Geplaatst op vrijdag 2 augustus 2019 via Facebook

NIEUWE ARTIEST: Momenteel zijn ze aan het touren door Scandinavië, maar wanneer ze terug in Nederland zijn, dan komen ze graag bij jou een huiskamerconcert verzorgen. You, Me & The Other Folks - vrij vertaald 'Jij, Ik & het andere volk' - is een muziekproject van singer songwriter Sandy Dane, waarin ze werkt met steeds wisselde andere songwriters, vocalisten en muzikanten (other folks). Go check it out:
www.HKconcerten.nl/artiesten/you-me-and-the-other-folks/

Geplaatst op zaterdag 27 juli 2019 via Facebook

Onze klanten

Peter van Zoest

Yorick van Norden

Ik heb mijn verjaardag gevierd met een huiskamerconcert van Yorick van Norden. Wat werd dat een succes! Precies op tijd stond hij voor de deur. Elk nummer werd op een prettige manier ingeleid met nuttige informatie voorzien van ...

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.