Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Daar is hij dan! De nieuwe single van Pip 'Our Little Secret' kun je vanaf vandaag beluisteren. Klik op de link in het originele bericht hieronder en laat even in een reactie weten wat je ervan vindt. ;-)

#PIP #OurLittleSecret #NewSingle #OutNow #YEAH!🎉🎉🎉

Live meemaken in je eigen huiskamer?
www.HKconcerten.nl/artiesten/pip/

Geplaatst op zaterdag 15 december 2018 via Facebook

Al enkele dagen aan het nadenken wat voor cadeau je onder de Kerstboom moet leggen?!
WEES UNIEK! Geef een huiskamerconcert cadeau!!...

Mail voor meer informatie: contact)

Geplaatst op maandag 10 december 2018 via Facebook

Kijk! Dat is nog eens heel tof nieuws! Van harte Yorick van Norden met de nominatie. We gaan voor je duimen. :-)

Huiskamerconcert?
www.HKconcerten.nl/artiesten/yorick-van-norden/

Geplaatst op dinsdag 4 december 2018 via Facebook

NEW ARTIST IN TOWN:
We zijn enorm blij dat we met jullie mogen delen dat ook Maaike Den Dunnen via HKconcerten.nl te boeken is voor een huiskamerconcert!
Maaike den Dunnen maakt toegankelijke jazz met een knipoog. Humor speelt een belangrijke rol.

Den Dunnen verwierf internationale bekendheid: ze was finaliste in de European Jazz Competition, won twee eervolle vermeldingen in het Downbeat Magazine (USA) en vertegenwoordigde Nederland in het European Jazz Orchestra. Met haar debuut album ‘Arrival’ ontving ze uitsluitend lovende recensies en tourde ze in tien landen op grote festivals (o.a. Ubud Village Jazz Festival, North Sea Jazz Festival).

Hier kun je haar boeken: www.HKconcerten.nl/artiesten/maaike-den-dunnen/

Geplaatst op donderdag 29 november 2018 via Facebook

Vanaf aanstaande vrijdag start de Margriet Winterfair 2018 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Ook dit jaar staan er weer vele artiesten van HKconcerten op te treden en wij mogen dan ook 2x 2(vrij)kaarten weggeven aan onze volgers! Wil jij samen met een vriend(in) een van de dagen naar het Margriet Winterfair?! Tag hem/haar hieronder in een reactie en wie weet winnen jullie samen toegangskaarten voor een dag naar keuze! #TagenWin

Geplaatst op woensdag 21 november 2018 via Facebook

Onze klanten

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.