Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Nieuws

Nieuwe single Tangarine

Geplaatst op woensdag 15 mei 2013

Bekijk de nieuwe videoclip voor de nieuwe single 'Out of Sight' van Tangarine hier!
Lees verder »


Maak Sandy's nieuwe album mogelijk!

Geplaatst op woensdag 15 mei 2013

Het nieuwe album van Sandy Dane is al volop in de maak maar alleen jij kan er voor zorgen dat het album ook daadwerkelijk uitkomt door het nieuwe album, Goodbye Paris, alvast te bestellen in de webwinkel van Sandy Dane!


Opnieuw veel HK-artiesten aanwezig bij Popronde!

Geplaatst op zondag 12 mei 2013

Een hele goede oogst voor veel van de bij HKConcerten aangesloten artiesten. Dit najaar mag het volgende rijtje artiesten met de POPRONDE mee op tour (sepemper t/m november)! Channah, The Dudettes, Ed Struijlaart, Emil Landman, Fabiana Dammers, Inge van Calkar, Rogier Pelgrim, Sunday Sun en Yorick van Norden. Ga dat checken bij jou in de buurt! Meer info op www.popronde.nl


Nieuwe videoclip Town of Saints

Geplaatst op vrijdag 10 mei 2013

Bekijk deze schitterende videoclip van Town of Saints' 'The Endless Unknown'.
Lees verder »


Nieuw Sandy Dane Festival!

Geplaatst op woensdag 8 mei 2013

Het begon allemaal op vrijdag 20 november 2009, toen Sandy Dane in haar thuisstad haar allereerste festival in De Meester organiseerde met gastoptredens van Nina June, Krause en de Stud Muffins. Deze bewuste avond verliep dermate succesvol dat een vervolg niet mocht uitblijven. Dit werden er uiteindelijk véél meer en is het Sandy Dane festival inmiddels uitgroeid tot een vaste waarde binnen de Almeerse muziekscene. Onder meer mr. a balladeer, The Hype, Case Mayfield, Channah, Yori Swart, Future Presidents, ED, Hartog, Tangarine, Nikki, I Kissed Charles en The Crowns hebben – naast Sandy zelf – op het festival opgetreden.
Lees verder »


Daimy Lotus bij 3FM

Geplaatst op maandag 6 mei 2013

In de nacht van vrijdag op zaterdag mocht Daimy Lotus twee liedjes spelen bij Barend & Wijnand op 3FM. Hier speelt ze het mooie 'A Life In Peace'.
Lees verder »


Stel je huiskamer beschikbaar!

Geplaatst op donderdag 2 mei 2013

Ben je geïnteresseerd in het beschikbaar stellen van je huiskamer voor HKconcerten? Wil je op de hoogte blijven van GRATIS en bijna gratis HKconcerten? Meld je dan aan bij deze Facebookgroep!


Stef Classens bij 3FM

Geplaatst op dinsdag 19 maart 2013

Vannacht maakte Stef Classens zijn live debuut op 3FM met twee liedjes. Bekijk hieronder een hele mooie uitvoering van 'She Will Help You Out'.
Lees verder »


Nieuwe single Ed Struijlaart

Geplaatst op maandag 18 maart 2013

De nieuwe single van Ed Struijlaart is uit en verkrijgbaar via iTunes. 'Deeper In Love' is alweer de vijfde (en laatste) single, afkomstig van zijn debuutalbum Head, Heart and Hands (2012). HKconcerten 'collega' Bernard Gepken is tevens te horen op deze track, op mandoline en akoestische gitaar.


Ed Struijlaart verrast Michel Wiggers met concert

Geplaatst op donderdag 31 januari 2013

In de jaren '80 ging de Aaltense familie Wiggers elk jaar op vakantie naar Ruurlo. Zij stonden op camping Tamaring jarenlang naast een gezin uit Leidschendam, vader moeder en zoon Ed Struijlaart.
Lees verder »


1 2 3 4 58 |