Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Ed Struijlaart verrast Michel Wiggers met concert

donderdag 31 januari 2013 | reacties

In de jaren '80 ging de Aaltense familie Wiggers elk jaar op vakantie naar Ruurlo. Zij stonden op camping Tamaring jarenlang naast een gezin uit Leidschendam, vader moeder en zoon Ed Struijlaart.

 

Michel Wiggers en Ed Struijlaart raakten bevriend en brachten de vakantieweken steevast samen door. Na de kampeertijd verloren de jongens elkaar uit het oog. Op zondag 27 januari werden de vakantievrienden van weleer herenigd. Voor Michel was het een complete verrassing: zijn zus Judith had het weerzien gearrangeerd via HKconcerten.nl. Ed Struijlaart - druk bezig met zijn muzikale carrière: hij was in oktober nog te gast bij Giel Beelen op 3FM om zijn nieuwe plaat 'Anything' live te spelen - wilde graag meewerken aan de verrassing. Hij gaf op het verjaardagsfeestje van Michel een huiskamerconcert. Na het optreden werden er een boel herinneringen opgehaald.

Bron: AchterhoekNiewsAalten.nl
Foto: Harry Fukkink
Tekst: Karin Stronks

 


Tags:


Gerelateerd