Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Nieuws

Alle posts in June 2012

Mister and Mississippi bij 'De Avonden'

Geplaatst op Tuesday 26 June 2012

Vanavond zal Mister and Mississippi diverse liedjes live spelen tijdens een radio-uitzending van de VPRO genaamd 'De Avonden'. Deze uitzending is van 21:00 tot 23:00 en te beluisteren op Radio 6! Voor meer informatie, zie de website van 'De Avonden'.  


HK-artiesten bij 'De Beste Singer en Songwriter van Nederland'

Geplaatst op Tuesday 26 June 2012

HK-artiesten Angela Moyra en Rogier Pelgrim zijn volgende week maandag, 2 juli, te zien in het nieuwe programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'.
Lees verder »


Fabiana Dammers nieuw op HKconcerten

Geplaatst op Monday 11 June 2012

Ze stond reeds in de voorprogramma’s van Sabrina Starke, Room Eleven en Van Dik Hout, komt dit jaar, na twee EP's, met een compleet album en sinds vandaag is de Italiaans-Nederlandse Fabiana Dammers ook bij HKconcerten te boeken voor een concert in jouw huiskamer!


Dudettes lanceert nieuwe videoclip online

Geplaatst op Monday 11 June 2012

De Groningse rockband Dudettes brengt vandaag haar videoclip uit behorende bij haar nieuwe single ‘Flinger’. De 1000ste volger op Twittter (@DudettesRock) kreeg de videoclip als eerste te zien en bepaalde daarmee de releasedatum.
Lees verder »


Sandy Dane weer de huiskamers in

Geplaatst op Friday 8 June 2012

Met inmiddels al meer dan 250 HKconcerten op de teller, gaat Sandy Dane in juli en augustus weer de huiskamers in om nieuwe liedjes uit te proberen! 


reacties | Lees het volledige bericht | Tags:
Gerelateerde pagina's: Sandy Dane

Maarten van Praag in finale Mooie Noten

Geplaatst op Friday 8 June 2012

HK-Artiest Maarten van Praag zit in de finale van Mooie Noten. De finale is op zondag 17 juni in Het Vondelpark en je kan er gratis naar toe. Mooie Noten is de Amsterdamse popsong competitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de pop-song zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Meer informatie over Mooie Noten is te vinden op de website van GRAP