Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Het is vandaag Record Store Day. Feest!
En wat deze bijzondere dag nog eens extra de moeite waard maakt is dat onze Yorick van Norden éénmalig zijn oude band - en tevens oud-HKconcerten act - The Hype afstoft voor een drietal instore optredens. Maar leuker nog is dat ze een heruitgave van het inmiddels niet meer te verkrijgen album 'Have You Heard The Hype?' op dubbel-LP met 8 bonustracks releasen die alleen vandaag bij jouw platenzaak verkrijgbaar zal zijn. Ga je met ons mee shoppen?

Geplaatst op zaterdag 22 april 2017 via Facebook

Donderdag speelt de Mirakelse TV-Tunes Coverband in Cafe De Goudse Eend ! Entree? Nul, noppes, nadaaa! En je kunt er ook nog eens genieten van heerlijke biertjes! "Driedubbel genieten" dus...overmorgen in Gouda! Onze opdracht = GAAN! ;-)

Geplaatst op dinsdag 11 april 2017 via Facebook

link

Geplaatst op maandag 10 april 2017 via Facebook

Vanmorgen vroeg was Tim Akkerman live bij Evers Staat Op Radio 538 in de studio met z'n nummer 'Broke'! Dat is toch even genieten! :-) Klik gerust even op het linkje en geniet mee. ;-)

Geplaatst op dinsdag 4 april 2017 via Facebook

Kom dinsdag 11 april allen kijken/luisteren naar optredens van Tessa Belinfante Music en Pip tijden Rembrandt LIVE (aankomsthal Schiphol)!

#BETHERE #REMBRANDTLIVE #GRATISENTREE

Geplaatst op maandag 3 april 2017 via Facebook

Onze klanten

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...

Steven

Fabiana Dammers

Ik had Fabiana geboekt om mijn moeder te verassen voor haar 55e verjaardag. We hadden haar al enkele keren live mogen aanschouwen maar nog nooit in onze eigen woonkamer. Wat een fantastische avond is dit geworden! Het hele publiek...

Maritte

Fabiana Dammers

Afgelopen weekend hielden we een housewarming waarbij Fabiana kwam zingen. Dit was echt een groot succes! Wat heeft ze een prachtige stem, we hebben er echt van genoten! Er was een heerlijke sfeer en de avond was echt helemaal com...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.