Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

ARTIEST V/D MAAND!!!
We willen jullie even voorstellen aan Levi Manner! Deze Rotterdamse singer-songwriter neemt je mee op een roadtrip door liefde, hoop en melancholie. Met zijn poppy stemgeluid, warme gitaartokkels en mondharmonica word je als luisteraar direct verleid om bij hem in te stappen.Nederlandstalige luisterpopsongs die je als een deken om je heen wilt slaan!

#Huiskamerconcert #LeviManner #HKconcerten (www.HKconcerten.nl)

Geplaatst op zaterdag 27 mei 2017 via Facebook

Zoals sommigen postzegels verzamelen, en anderen whisky’s, zo verzamelt Emil Landman (Amsterdam, 1989) verhalen. Avontuurlijke verhalen welteverstaan, opgedaan tijdens vele reizen langs verschillende continenten. Hij vat ze samen in liedjes die doen denken aan Thomas Dybdahl, Ben Howard en Alexi Murdoch. Emil speelt ook sfeervolle, intieme huiskamerconcerten, gewoon bij jou in de huiskamer! Meer info?
www.HKconcerten.nl/artiesten/emil-landman/

Geplaatst op woensdag 24 mei 2017 via Facebook

We hebben een superleuk nieuwtje te melden. Dit jaar hosten wij een podium op het driedaagse Share a Perfect Day festival in Hilvarenbeek in het weekend van 30 juni, 1 juli en 2 juli.
Op dit zomerse festival kun je naast artiesten als Kensington, Jan Smit, Miss Montreal, Di-rect, Kris Kross Amsterdam, Guus Meeuwis en Nielson óók komen genieten in 'The Country' om de intimiteit wat meer op te komen zoeken. Wij nemen Cas Ronckers, Daniel Cane, Emil Landman, Fabiana Dammers, Harry Pane, Isabel Nolte, JARA, Jasper Smit, Lara Kroon, Lesley Baker, Levi Manner, Maarten van Praag, Pip, Rufus Kain, Tessa Belinfante Music, Tim Akkerman, Tim Dawn en Yorick van Norden mee. De presentatie is alle dagen in handen van Joey Touwslager.
Surf naar link voor meer info & tickets.

Geplaatst op maandag 22 mei 2017 via Facebook

Luister (en bekijk) de nieuwe (hit)single van Tessa Belinfante Music. Een persoonlijk, maar prachtig liedje als je het ons vraagt. Live in jouw eigen huiskamer (of tuin) horen? Surf naar www.hkconcerten.nl voor een vrijblijvende aanvraag :)

Geplaatst op woensdag 17 mei 2017 via Facebook

Wil jij een huiskamerconcert van Tessa Belinfante? DIT IS JE KANS!! link

Geplaatst op zondag 14 mei 2017 via Facebook

Onze klanten

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...

Steven

Fabiana Dammers

Ik had Fabiana geboekt om mijn moeder te verassen voor haar 55e verjaardag. We hadden haar al enkele keren live mogen aanschouwen maar nog nooit in onze eigen woonkamer. Wat een fantastische avond is dit geworden! Het hele publiek...

Maritte

Fabiana Dammers

Afgelopen weekend hielden we een housewarming waarbij Fabiana kwam zingen. Dit was echt een groot succes! Wat heeft ze een prachtige stem, we hebben er echt van genoten! Er was een heerlijke sfeer en de avond was echt helemaal com...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.