Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Dudettes lanceert nieuwe videoclip online

Monday 11 June 2012 | reacties

De Groningse rockband Dudettes brengt vandaag haar videoclip uit behorende bij haar nieuwe single ‘Flinger’. De 1000ste volger op Twittter (@DudettesRock) kreeg de videoclip als eerste te zien en bepaalde daarmee de releasedatum.

Flinger

Met de nieuwe single ‘Flinger’ wil de band laten zien dat het soms goed is om stil te staan bij je meest waardevolle relaties. Juist in deze snelle tijd van ‘tweets’ en ‘volgers’ maakt Dudettes graag ruimte voor muzikale vrienden en collega’s. Dat de meiden in relatief korte tijd een aardig netwerk in de muziekindustrie hebben opgebouwd, komt goed tot uiting in de nieuwe videoclip. Naast Dudettes zijn onder andere de Golden Earring, Kraantje Pappie en Paul van Bruygestem (Triggerfinger) te zien.

3VOOR12 & 3FM

3VOOR12 heeft ‘Flinger’ vorige maand toegevoegd aan de Luisterpaal. Op aanraden van muziekjournalist Erik Zwennes wordt ‘Flinger’ nu ook als single uitgebracht. 3FM DJ Sander Guis draaide ‘Flinger’ onlangs nog in zijn programma ‘Bring it on!’ live vanaf Pinkpop.

In vogelvlucht

Dudettes is een rockband uit Groningen, die wordt aangevoerd door Cynthia Weiss op gitaar, Ingrid Lodewegen op de drums en Zjoly Onrust als leadzangeres. In 2011 presenteerden ze hun in Amerika opgenomen debuutalbum in Paradiso en speelden ze samen met Triggerfinger voor uitverkochte zalen. Eerder dit jaar speelden ze op Eurosonic/Noorderslag, in het voorprogramma van de Golden Earring, en deze zomer is de band te zien op vele festivals.


Tags: