Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Nieuws

Alle posts in April 2012

Nieuwe website voor Mister and Mississippi

Geplaatst op donderdag 19 april 2012

Sinds enkele dagen is de website van Mister and Mississippi online. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Mister and Mississippi, neem dan een kijkje op hun website, www.misterandmississippi.nl, voor de nieuwste ontwikkelingen, zoals nieuwe muziek en tourinformatie, rondom deze fantastische band!


Nieuw bij HKconcerten!

Geplaatst op donderdag 12 april 2012

Wederom nieuw talent bij HKconcerten! Inge van Calkar en Elle Alpha zijn vanaf nu, via HKconcerten beschikbaar, om bij jou thuis te komen optreden.


HK-artiesten gaan voor "De Grote Prijs"

Geplaatst op woensdag 11 april 2012

Onze HK-artiesten Bernard Gepken en Rogier Pelgrim zitten allebei in de kwart finale van "De Grote Prijs van Nederland".  De Grote Prijs van Nederland is ‘s lands grootste competitie voor livemuziek. Sinds 1983 bieden ze talentvolle muzikanten, bands en mc’s een opstap naar groter succes. Voor muziekliefhebbers is het dé kans om nieuwe muziek als eerste te ontdekken . 
Lees verder »


Dudettes ook op Boer Zoekt Vrouw LIVE

Geplaatst op vrijdag 6 april 2012

Groningse rockchicks maken programma compleet. Het is Goede Vrijdag, zeker voor de Groningse meidenband Dudettes. Cynthia, Ingrid en Zjoly kregen vandaag te horen dat zij mogen optreden tijdens het nieuwe live-evenement rondom Boer Zoekt Vrouw. Op 19 mei wordt een dag georganiseerd rond de populaire serie van de KRO.

Boer Zoekt Vrouw Live

Het evenement, Boer Zoekt Vrouw Live, is bedoeld om het zesde seizoen van het agrarische datingprogramma af te trappen. In het Overijsselse Vilsteren kunnen fans die dag onder meer presentatrice Yvon Jaspers en boeren uit voorgaande seizoenen ontmoeten. Boeren uit de omgeving van Vilsteren worden op de dag aan een afspraakje geholpen. Naast een markt en een live versie van Boer Zoekt Vrouw, zijn er verschillende optredens. Zo staan er naast Dudettes onder meer Jah6, Milkbar en The Heinoos op het podium.

Golden Earring

Het regent goed nieuws in Groningen; vandaag werd tevens bekend dat Dudettes op 12 mei het voorprogramma mag verzorgen van de legendarische rockband Golden Earring. Een grote eer! Hierna moeten de dames meteen de auto in, omdat zij diezelfde avond nog zullen optreden tijdens Graspop. Daarnaast is de band deze zomer onder andere nog te zien op Bevrijdingsfestival, Ruigeland Festival, Roze Zaterdag, Vlieland en het Epop Festival.

In vogelvlucht

Dudettes bracht op 8 maart 2010 hun debuutsingle uit. Sindsdien is het hard gegaan met de Groningse meidenband. Amper twee jaar later hebben Cynthia, Ingrid en Zjoly hun debuutalbum (EP) opgenomen in Erwin Musper’s befaamde Studio The Bamboo Room in Cincinnati - Ohio (USA). Na een eigen Release Tour (voorjaar 2011) en de Next Best Band Tour (mei/juni 2011) presenteerde Dudettes hun eerste CD in een uitverkocht Paradiso (Amsterdam). 2011 kent een hete zomer wanneer de heren van de Belgische rockformatie Triggerfinger tijdens een aantal uitverkochte shows (Luxor Live, 013, Patronaat) meespelen. Voor meer informatie over Dudettes:
www.dudettes.nl Voor meer informatie over BZV Live:
www.boerzoektvrouwlive.nl Voor meer informatie over Earring Live:
www.earringlive.nl  


Angela Moyra is 3FM Serious Talent

Geplaatst op zondag 1 april 2012

Zojuist is bekend geworden dat Angela Moyra, met haar lenteliedje Timid, 3FM Serious Talent is geworden. Een 3FM Serious Talent is een artiest of band uit Nederland waar 3FM van denkt dat het een serieus talent is. Elke twee maanden worden (ongeveer) vier acts uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zij krijgen airplay op 3FM, en komen regelmatig langs in de studio.