Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Treedt Tim Akkerman binnenkort in jouw huiskamer op?! Mail ons voor meer informatie & kosten: contact) of check www.HKconcerten.nl/artiesten/tim-akkerman

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 via Facebook

Vorige week trad JARA op in hartje Leiden bij Stukafest Leiden! Het leverde haar een mooie recensie op van 3VOOR12 Leiden!

Wil jij ook 'ademloos' naar een huiskamerconcert kunnen luisteren van JARA?
www.HKconcerten.nl/artiesten/jara/

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 via Facebook

*LAST MINUTE DEALS:*
Een huiskamerconcert van Pip aanstaande zaterdag(avond) 10 februari voor maar €100,- excl. 6% BTW
Mail voor de voorwaarden & meer info naar:
contact)

#SharingIsCaring #DelenIsLief

Geplaatst op woensdag 7 februari 2018 via Facebook

Op 8 februari speelt JARA maar liefst 3x in een studentenkamer in #Leiden. Jawel! Het is tijd voor Stukafest Leiden! Ga dat zien!

Meer info: www.stukafest.nl/leiden/

Geplaatst op dinsdag 6 februari 2018 via Facebook

Even genieten van Lesley Baker op de vrijdagavond! Meer luisteren? Zorg dan gewoon dat je hem boekt voor in je huiskamer! Nodig vrienden en familie uit, zorg voor hapjes en een drankje en...geniet!

www.HKconcerten.nl/artiesten/lesley-baker/

Geplaatst op vrijdag 26 januari 2018 via Facebook

Onze klanten

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.