Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 504 159 78 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar aanmelden@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin.

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

WHYBE heeft een nieuwe videoclip uitgebracht bij het prachtige nummer 'The Moon'. Go check it out now!
>> link <<

Huiskamerconcert?: www.HKconcerten.nl/artiesten/whybe/

Geplaatst op woensdag 10 juli 2019 via Facebook

Wat een fantastisch fijne dag gisteren in Zwartsluis. Wij willen het WaterMuzeFestival enorm bedanken dat wij ook dit jaar weer de programmering mochten verzorgen. Wij en ook zeker alle artiesten hebben genoten van een mooie sfeer, een heel fijn publiek & natuurlijk de goede zorgen/hospitality! Iedereen ontzettend bedankt en (hopelijk) tot in 2020!

Geplaatst op zondag 7 juli 2019 via Facebook

Toch nog even een extra shout-out naar het WaterMuzeFestival. Morgen - 6 juli 2019 - kun je genieten van de tofste singer-songwriters, bands & een comedy-boot. Laat alles droppen en koop nog snel je ticket(s)!

Geniet van o.a.:
Son Mieux - Roel C. Verburg - Maaike Den Dunnen - Fabiana Dammers - You, Me & The Other Folks - Marvin Timothy + band - Yorick van Norden + band - Richard Cejer - The Beats Company - Etan Huijs - YVI - Tim Dawn - Town of Saints - Channah - WHYBE.

link

Geplaatst op vrijdag 5 juli 2019 via Facebook

Whoop Whoop! Just Jack zal in september 2019 voor de derde keer een huiskamerconcerten-tour spelen in Nederland (En België). Pak je kans! Een uniek huiskamerconcert op z'n Just Jack's. Dat wil je niet missen.

Geplaatst op woensdag 3 juli 2019 via Facebook

Wij vinden de nieuwe single 'Bright Like A Galaxy' van Ella East fantastisch lekker! Wat vinden jullie? 🙃

Beluister hem hier:
link
Huiskamerconcert boeken?
www.HKconcerten.nl/artiesten/ella-east/

Geplaatst op zondag 23 juni 2019 via Facebook

Onze klanten

Peter van Zoest

Yorick van Norden

Ik heb mijn verjaardag gevierd met een huiskamerconcert van Yorick van Norden. Wat werd dat een succes! Precies op tijd stond hij voor de deur. Elk nummer werd op een prettige manier ingeleid met nuttige informatie voorzien van ...

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.