Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Pop Groningen Talent Award 2012 Elle Alpha in jouw huiskamer!?

Tuesday 23 October 2012 | reacties

Elle Alpha is het alter ego van zangeres en songschrijfster Ella Stoffers en haar vierkoppige band uit Groningen. Sinds 2010 is Elle Alpha aan een opmars bezig om de muziekwereld te veroveren. De band heeft veel shows gespeeld met name op de noordelijke poppodia en festivals (o.a. Vera, Simplon, Noorderzon, Grunnsonic, Bevrijdingsfestival Groningen), maar ook in het westen des lands.

Afgelopen jaar heeft Elle Alpha haar debuut-EP ‘Start This Game’ uitgebracht, en werd zij door een vakkundige jury verkozen tot winnaar van de POPgroningen Talent Award 2012. Momenteel werkt de band hard aan de voorbereidingen voor de release van een professionele maxi single (twee tracks) met videoclip. Op 20 december zullen ze hun nieuwe single presenteren tijdens een releaseparty in Simplon.

Crowdfunding

Om dit te realiseren is de band een crowdfunding-project gestart op het kunstplatform Voordekunst.nl. Als donateur ben je nauw betrokken en vervul je een grote rol in het succes van de band. In ruil voor deze steun krijgen donateurs, afhankelijk van de hoogte van hun donatie, een bedankje op maat. Dat kan variëren van een gesigneerd exemplaar van de single-cd tot een huiskamerconcert. Kijk voor meer informatie over het project ‘Single Release ‘Fighter’’ op www.voordekunst.nl of www.ellealpha.nl.

De cd zal twee nummers bevatten; de energieke song ‘Fighter’ die als single zal fungeren, en de stevige ballad ‘Isolation Peak’ die als ‘b-track’ op de cd verschijnt. Tevens zal bij Fighter een videoclip gemaakt worden. De maxi-single en de videoclip zijn onderdeel van een groter plan en vormen een belangrijke stap op de weg naar de top. Ze fungeren als middel om Elle Alpha voor te stellen aan de professionals in de muziekindustrie, en een groter publiek te bereiken.

De media over Elle Alpha

'Elle Alpha zuigt het publiek vanaf het begin van de set in een show, die wordt gedomineerd door zangeres Ella Stoffers. Samen met een sterke band is dit toch wel pop/rock dat zeker 3FM waardig is.' - POPGroningen

'Een kleine vrouw met een grote stem, die ze tijdens de twintig minuten durende set in alle opzichten etaleert.' - 3voor12groningen

Speeldata

17 oktober 2012 – Groningsch Peil – Groningen
2 december 2012 – Boelies Pub – Winschoten
11 januari 2013 – EuroSonic – Groningen
8 augustus 2013 – Melkweg – Amsterdam


Tags: ,