Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

HK-artiesten bij 'De Beste Singer en Songwriter van Nederland'

Tuesday 26 June 2012 | reacties

HK-artiesten Angela Moyra en Rogier Pelgrim zijn volgende week maandag, 2 juli, te zien in het nieuwe programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'.

In dit nieuwe tv-programma, dat sinds gister te zien is op Nederland 3, gaat Giel Beelen op zoek naar het beste, nieuwe singer-songwriter talent van ons land. Hij wordt daarbij geholpen door de bekende 3FM-dj’s Eric Corton, Gerard Ekdom, Claudia de Breij, Paul Rabbering en Timur Perlin. Ook bekende Nederlandse singer-songwriters, onder wie Ilse de Lange, Tim Knol, Waylon en Miss Montreal, gaan aanstormend talent bijstaan in dit programma.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland is geen normale talentenjacht. Er mag namelijk niet gestemd worden door het publiek. Een team van muzikale professionals beslist wie er met de titel vandoor gaat.

Zingen, muziek schrijven, jezelf begeleiden én je publiek weten te raken: de beste singer-songwriter moet dat natuurlijk allemaal kunnen. Na een veelzijdige zoektocht gedurende tien afleveringen hoopt Giel Beelen de Beste Singer-Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde 'air- en stagetime', de ultieme prijs voor elke beginnende artiest. Giel Beelen: 'Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien met hulp van de bekendste Nederlandse singer-songwriters. Het gaat echt over muziek maken'.

Voorstellen: Angela Moyra

Voorstellen: Rogier Pelgrim


Tags: , ,