Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Dudettes ook op Boer Zoekt Vrouw LIVE

Friday 6 April 2012 | reacties

Groningse rockchicks maken programma compleet.

Het is Goede Vrijdag, zeker voor de Groningse meidenband Dudettes. Cynthia, Ingrid en Zjoly kregen vandaag te horen dat zij mogen optreden tijdens het nieuwe live-evenement rondom Boer Zoekt Vrouw. Op 19 mei wordt een dag georganiseerd rond de populaire serie van de KRO.

Boer Zoekt Vrouw Live

Het evenement, Boer Zoekt Vrouw Live, is bedoeld om het zesde seizoen van het agrarische datingprogramma af te trappen. In het Overijsselse Vilsteren kunnen fans die dag onder meer presentatrice Yvon Jaspers en boeren uit voorgaande seizoenen ontmoeten. Boeren uit de omgeving van Vilsteren worden op de dag aan een afspraakje geholpen. Naast een markt en een live versie van Boer Zoekt Vrouw, zijn er verschillende optredens. Zo staan er naast Dudettes onder meer Jah6, Milkbar en The Heinoos op het podium.

Golden Earring

Het regent goed nieuws in Groningen; vandaag werd tevens bekend dat Dudettes op 12 mei het voorprogramma mag verzorgen van de legendarische rockband Golden Earring. Een grote eer! Hierna moeten de dames meteen de auto in, omdat zij diezelfde avond nog zullen optreden tijdens Graspop. Daarnaast is de band deze zomer onder andere nog te zien op Bevrijdingsfestival, Ruigeland Festival, Roze Zaterdag, Vlieland en het Epop Festival.

In vogelvlucht

Dudettes bracht op 8 maart 2010 hun debuutsingle uit. Sindsdien is het hard gegaan met de Groningse meidenband. Amper twee jaar later hebben Cynthia, Ingrid en Zjoly hun debuutalbum (EP) opgenomen in Erwin Musper’s befaamde Studio The Bamboo Room in Cincinnati - Ohio (USA). Na een eigen Release Tour (voorjaar 2011) en de Next Best Band Tour (mei/juni 2011) presenteerde Dudettes hun eerste CD in een uitverkocht Paradiso (Amsterdam). 2011 kent een hete zomer wanneer de heren van de Belgische rockformatie Triggerfinger tijdens een aantal uitverkochte shows (Luxor Live, 013, Patronaat) meespelen.

Voor meer informatie over Dudettes:
www.dudettes.nl

Voor meer informatie over BZV Live:
www.boerzoektvrouwlive.nl

Voor meer informatie over Earring Live:
www.earringlive.nl

 


Tags: ,