Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Dudettes Deluxe bestormt festivals

Wednesday 16 May 2012 | reacties

Groningse rockband pakt uit met nieuwe bezetting!

Dudettes Deluxe beleefde onlangs haar debuut als afsluiter op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival en afgelopen zaterdag mocht de band 2500 fans van de Golden Earring opwarmen voor hun show in Stadskanaal. Het beloofd een drukke zomer te worden!

19 Mei: Boer Zoekt Vrouw Live

Dit evenement van de KRO is bedoeld om het zesde seizoen van het agrarische datingprogramma af te trappen. Naast een markt en een live versie van Boer Zoekt Vrouw, zijn er verschillende optredens. Zo staan er naast Dudettes onder meer Jah6, Milkbar en The Heinoos op het podium. 

Dudettes Deluxe

Na Boer Zoekt Vrouw Live is Dudettes deze zomer onder andere nog te zien op Ruigeland Festival (Grijpskerk), Sommeltjespop (Texel), Roze Zaterdag (Haarlem), Big Rivers Festival (Dordrecht), Milkshake Festival (Amsterdam) en Epop Festival (Epe). Dudettes wordt speciaal voor deze podia aangevuld met twee achtergrondzangeressen; Dudettes Deluxe!

Flinger op Luisterpaal

3VOOR12 heeft deze week een nieuwe track van Dudettes aan de Luisterpaal toegevoegd. Op aanraden van muziekjournalist Erik Zwennes wordt ‘Flinger’ binnenkort als single uitgebracht. Dudettes werkt momenteel aan een bijbehorende videoclip.

In vogelvlucht

Dudettes bracht op 8 maart 2010 hun debuutsingle uit. Sindsdien is het hard gegaan met de Groningse meidenband. Amper twee jaar later hebben Cynthia, Ingrid en Zjoly hun debuutalbum (EP) opgenomen in Erwin Musper’s befaamde Studio The Bamboo Room in Cincinnati - Ohio (USA). Na een eigen Release Tour (voorjaar 2011) en de Next Best Band Tour (mei/juni 2011) presenteerde Dudettes hun eerste CD in een uitverkocht Paradiso (Amsterdam). 2011 kent een hete zomer wanneer de heren van de Belgische rockformatie Triggerfinger tijdens een aantal uitverkochte shows (Luxor Live, 013, Patronaat) meespelen.

Voor meer informatie over Dudettes: www.dudettes.nl


Tags: ,