Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Nieuws

Alle posts in January 2013

Ed Struijlaart verrast Michel Wiggers met concert

Geplaatst op Thursday 31 January 2013

In de jaren '80 ging de Aaltense familie Wiggers elk jaar op vakantie naar Ruurlo. Zij stonden op camping Tamaring jarenlang naast een gezin uit Leidschendam, vader moeder en zoon Ed Struijlaart.
Lees verder »


Mister & Mississippi goed op weg!

Geplaatst op Tuesday 29 January 2013

Afgelopen week traden Mister & Mississippi op in onder andere de ochtendshow van Giel Beelen en De Wereld Draait Door. Tevens presenteerde ze hun debuut album in een uitverkocht Tivoli de Helling. 20 februari starten zij hun tour door Nederland in een uitverkocht Paradiso. 


Doe mee in de videoclip van Ed Struijlaart!

Geplaatst op Tuesday 29 January 2013

Fan van Ed Struijlaart en altijd al eens in een heuse videoclip willen spelen? Binnenkort komt zijn vijfde single 'Deeper In Love' uit, en Ed is op zoek naar jou! Meer informatie over deze actie vind je op zijn website.


Town of Saints op Winter tour

Geplaatst op Monday 21 January 2013

Town of Saints gaat op winter tour! Vanaf 4 februari zal de band diverse optredens door het land geven. Kaarten zijn te koop via de betreffende festivals of bij het evenement zelf.
Lees verder »


Mister & Mississippi uitgeroepen tot Serious Talent!

Geplaatst op Monday 21 January 2013

Het duurt nog een paar dagen tot Mister & Mississippi hun debuutalbum zal uitbrengen maar gister werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent! Tevens zijn ze morgenochtend te horen vanaf 7:00 uur in de ochtendshow van Giel Beelen.


HKconcerten presenteert O.M.G!

Geplaatst op Monday 21 January 2013

2 maart is er weer een nieuwe O.M.G! Op deze avond zullen Ed Struijlaart, Chris Kok, Daniel Versteegh, Marylou, Dene Theron voor jullie optreden.

Kaarten kosten €7,50 en zijn via Hommeles te reserveren.


"Blinded" nieuwe videoclip Fabiana Dammers

Geplaatst op Wednesday 16 January 2013

Fabiana Dammers presenteerde vandaag haar nieuwe videoclip voor de single Blinded en daarbij maakt ze ook de Italiaanse versie Lasciami Illusa. Tevens is Fabiana in de maanden maart en april voor € 75,- te boeken in jouw huiskamer waar zij ook dit prachtige nummer ten gehore zal brengen!
Lees verder »


Huiskamerconcert van Ed Struijlaart bijwonen?

Geplaatst op Wednesday 16 January 2013

Wil jij wel een huiskamerconcert meemaken, maar liever niet in je eigen huiskamer? Meld je nu aan voor dit openbare huiskamerconcert van Ed Struijlaart in Strijen!


Happy New Generation!

Geplaatst op Tuesday 1 January 2013

Het nieuwe jaar begint al meteen goed! Tijdens de jaarwisseling presenteerde Sandy Dane de videoclip voor haar nieuwe single "New Generation"!
Lees verder »