Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Nieuws

Alle posts in December 2012

Nieuwe videoclip van Gerhardt

Geplaatst op Saturday 29 December 2012

Gister presenteerde Gerhardt zijn nieuwe videoclip voor zijn single "Like a Wolf" die uiteraard ook aan te schaffen is via iTunes.

Bekijk zijn nieuwe videoclip hier!
Lees verder »


Kerstsingle van Daniel Versteegh

Geplaatst op Wednesday 12 December 2012

HKartiest Daniel Versteegh heeft vandaag zijn kerstsingle "Long December Nights" uitgebracht. Hierbij werd hij begeleid door de heren van Mister & Mississippi. De single is opgenomen tijdens de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM en is hier te downloaden tegen een zelf te bepalen bedrag. De opbrengsten van de single gaan naar Serious Request 2012.


Haal Stef Classens in je huiskamer!

Geplaatst op Monday 10 December 2012

Vandaag is Stef Classens nieuw bij HKconcerten! Nadat hij enkele weken geleden al speelde op onze Winter Party is hij nu ook te boeken voor een concert in jouw huiskamer!


Rogier Pelgrim wint Grote Prijs van Nederland

Geplaatst op Sunday 9 December 2012

Rogier Pelgrim mocht zaterdagavond 8 december de Grote Prijs van Nederland in ontvangst nemen in de categorie Singer-songwriter. Hij kreeg de bijbehorende beker én een een bedrag van 5000 euro uitgereikt.
Lees verder »


Daimy Lotus nieuw bij HKconcerten!

Geplaatst op Monday 3 December 2012

Ze speelde laatst nog op onze Winter Party en vanaf vandaag is de jongste HK-artieste, Daimy Lotus, bij ons te boeken voor een optreden in jouw huiskamer! Daarbij is zij ook nog eens artiest van de maand!


Eerste single voor Mister & Mississippi

Geplaatst op Monday 3 December 2012

Vandaag bracht Mister & Mississippi hun allereerste single met video uit! De single "Northern Sky" is afkomstig van het debuutalbum dat 28 januari 2013 uit zal komen. Klik op lees verder om de video te bekijken!  
Lees verder »