Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Nieuws

Alle posts in September 2012

Nieuwe data Popronde 2012

Geplaatst op Sunday 23 September 2012

HK-artiesten Angela Moyra, Bernard Gepken, Chris Kok, Mezlev, Mister and Mississippi en Sandy Dane zijn begin september begonnen aan de Popronde 2012. Inmiddels zijn er veel nieuwe optredens bij gekomen en door op "Lees verder" te klikken kun je de nieuwe data bekijken. 
Lees verder »


HK-artiesten bij heropening RAF/Hi-Fi Klubben

Geplaatst op Wednesday 19 September 2012

De vestiging van RAF/Hi-Fi Klubben in Hilversum opent na een grondige verbouwing weer haar deuren. Ter gelegenheid hiervan zullen een aantal HK-artiesten, waaronder Channah, Maarten van Praag, ED, Sandy Dane, Jesse Maria en Yorick van Norden, een optreden geven op donderdag 20 en zaterdag 22 september.
Lees verder »


Daniel Versteegh nieuw bij HKconcerten!

Geplaatst op Wednesday 19 September 2012

Sinds vandaag is Daniel Versteegh nieuw bij ons te boeken en is tevens artiest van de maand! Hij deed mee aan het televisieprogramma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' waar hij diverse liedjes heeft geschreven welke hij verder heeft uitgewerkt en uitgebracht op zijn nieuwe EP 'Tales From Television' die, net als zijn eerste EP 'Two Wrongs Don't Make a Right', voor een (kleine) donatie te downloaden is. 
Lees verder »


Duet Angela Moyra en Rogier Pelgrim

Geplaatst op Wednesday 12 September 2012

Helaas legden zij het af tegen Douwe Bob Posthuma in 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' maar HKartiesten Angela Moyra en Rogier Pelgrim kregen in dit programma de opdracht samen een duet te schrijven. Dit werd echter zo goed ontvangen dat ze besloten hebben het duet volledig uit te werken en in de studio op te nemen. De single genaamd 'Strange' is te downloaden op iTunes en door op lees verder te klikken kun je de lyric video bekijken.
Lees verder »


Nieuwe single voor ED

Geplaatst op Wednesday 12 September 2012

Deze week presenteert ED zijn nieuwe single 'Anything' aan de Nederlandse radiostations. Houd deze dus in de gaten!