Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Nieuws

Alle posts in August 2012

Nieuwe videoclip Fabiana Dammers

Geplaatst op Friday 31 August 2012

Zondag staat zij op onze officiele opening Acoustic Sunday maar gister presenteerde Fabiana Dammers haar nieuwe videoclip voor 'The Girl You Love'. Op 26 september presenteert zij tevens haar debuut album in Paradiso. Klik op lees verder om de clip te bekijken!
Lees verder »


Alexander McKenzie nieuw bij HKconcerten

Geplaatst op Saturday 25 August 2012

Vanaf vandaag is de van origine Canadese zangeres Alexander McKenzie met haar band, The Underpaid, te boeken bij HKconcerten!


HKconcerten.nl presents ACOUSTIC SUNDAY!

Geplaatst op Tuesday 14 August 2012

Na vele succesvolle HKconcerten van diverse artiesten bij de mensen thuis, zal HKconcerten zondag 2 september aanstaande haar officiële opening; "ACOUSTIC SUNDAY" organiseren! Hierbij zullen een aantal van onze HK-artiesten optreden. De opening zal gehouden worden bij VVC Almere op de Bolderweg 42 te Almere van 16.00u tot 21.00u en de entree bedraagt €10,-. 
Lees verder »


Eerste data Popronde 2012 bekend!

Geplaatst op Monday 6 August 2012

De eerste data voor Popronde 2012 zijn bekend! Zoals we al eerder berichtte zullen HK-artiesten Angela Moyra, Bernard Gepken, Chris Kok, Mezlev, Mister and Mississippi en Sandy Dane deelnemen aan Popronde 2012. De eerste data zijn inmiddels bekend en kun je bekijken door op "Lees verder" te klikken. 
Lees verder »


Mister and Mississippi in voorprogramma Patrick Watson

Geplaatst op Monday 6 August 2012

Mister and Mississippi zal zondag 12, in De Oosterpoort in Groningen, en maandag 13 augustus, in De Vereeniging in Nijmegen, in het voorpogramma van de Canadese singer-songwriter Patrick Watson staan. Voor tickets in De Oosterpoort, klik hier en voor tickets in De Vereeniging, klik hier.