Meer weten of een offerte aanvragen?

Bel +31 (0)6 211 634 49 of gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je aanmelden als artiest bij HKconcerten, graag mailen naar joey@HKconcerten.nl. (Stuur een bio en een link naar een goede live-video mee!) Bellen op bovenstaande tel.nummer heeft voor artiesten geen zin. 

Nieuws

Alle posts in March 2012

Drie artiesten van HKconcerten op Sandy Dane Festival!

Geplaatst op Tuesday 27 March 2012

Aanstaande vrijdag is het Sandy Dane Festival met optredens van 3 van onze artiesten / bands: GerhardtIn La'Kech en Sandy Dane zelf. Kom je ook?


Mister & Mississippi nieuw bij HKconcerten

Geplaatst op Monday 19 March 2012

Vandaag hebben we wederom een te gekke nieuwe band aan ons scala van artiesten toegevoegd. Mister & Mississippi is nu beschikbaar via HKconcerten!


Nieuwe videoclips van ED en Dudettes

Geplaatst op Wednesday 14 March 2012

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip en zo maakte de poprockformatie Dudettes een nieuwe videoclip voor hun single "Dance All Day". Ook de videoclip "So Not You, So Not Me" van ED is inmiddels bij te bekijken op HKconcerten.


Nieuw bij ons te boeken

Geplaatst op Tuesday 13 March 2012

Afgelopen week zijn er weer een aantal artiesten bijgekomen die zich hebben aangesloten bij HKconcerten. Town of Saints, Mezlev en Rufus Kain zijn beschikbaar voor een huiskamerconcert!


Nieuw op HKconcerten!

Geplaatst op Wednesday 7 March 2012

Alweer drie nieuwe artiesten die je kunt uitnodigen in je huiskamer, namelijk Esther RobinsonChris Kok en Rogier Pelgrim! Rogier is in de maand maart tevens artiest van de maand!