Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Aankomende zaterdag 23 september kun je tussen 11:00 en 20:00 genieten van een mini-buurtfestival in de Clercqstraat, Amsterdam ter gelegenheid van Burendag 2017, met verschillende artiesten van HKconcerten & HKtheater!
14:30 Frédérique Arnold (+algehele presentatie!)
15:30 Lara Kroon
17:00 Tim Dawn
Mocht je dan toch in de buurt zijn, kun je natuurlijk meteen even "buurten".

Geplaatst op dinsdag 19 september 2017 via Facebook

Het is weer tijd voor een 'live-huismakersessie' van een van onze artiesten! Dit keer kunnen we met z'n allen genieten van de prachtige stem en vrolijke 'poppy-sound' van Pip, met het even prachtige nummer: 'I couldn't leave'.

Vergeet niet op Youtube even een duimpje omhoog te plaatsen en je te abonneren op ons kanaal!

Ook zo'n concert? www.HKconcerten.nl/artiesten/pip/

Geplaatst op donderdag 14 september 2017 via Facebook

NIEUW BIJ HKconcerten:
Eddy Zoëy mag dan hoofdzakelijk gezien worden als presentator, hij is véél meer dan dat. Vér voor z’n TV/Radio-bezigheden (o.a. BNN, RTL 5 & 3FM), was Eddy al succesvol werkzaam in de muziekindustrie. Zo schreef hij hits voor anderen, maar bracht hij ook zelf maar liefst vier albums uit, met o.a. de nummers 'Bijna' en 'Doucheliedje'. Nu gaat hij héél Nederland door voor concerten in de huiskamers, want met enkel een akoestische gitaar in z’n handen, komt Eddy Zoëy als sfeermaker waanzinnig goed tot z’n recht.

Meer informatie? www.HKconcerten.nl/artiesten/eddy-zoey/
of mail ons direct als je meer informatie wilt: contact)!

Fotografie: Laura Marijn Photography

Geplaatst op dinsdag 12 september 2017 via Facebook

Als je volgende week 17 september nog niks op de planning hebt staan, dan hebben wij een heel fijn voorstel:
Een sfeervol huiskamerconcert van Tim Dawn in Broedplaats Het LAPP Lelystad! Elke maand een 'live in the living' met een artiest van HKconcerten of HKtheater met Tim Dawn die het spits afbijt!

Geplaatst op zondag 10 september 2017 via Facebook

Niet alleen naar onze acts wordt heel erg aandachtig geluisterd: ook de mensen achter HKtheater en HKconcerten kunnen er wat van. Zo is onze eigen Joey Touwslager dit weekend gastspreker tijdens de muzikantendag van Drentsch Peil XL Assen! Met onder andere namen als Chris Moorman (Popronde Nederland) en Martijn Mannak (Full Spectrum) is Joey in goed gezelschap 👌

Geplaatst op vrijdag 8 september 2017 via Facebook

Onze klanten

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...

Steven

Fabiana Dammers

Ik had Fabiana geboekt om mijn moeder te verassen voor haar 55e verjaardag. We hadden haar al enkele keren live mogen aanschouwen maar nog nooit in onze eigen woonkamer. Wat een fantastische avond is dit geworden! Het hele publiek...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.