Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Te gek nieuws vanuit het Emil Landman kamp!

Eerder dit jaar vertrok onze Emil voor een korte periode naar een eiland (Reinøy) in Noorwegen om daar met zijn producer Martijn Groeneveld te werken aan een nieuw lo-fi muzikaal project, 'Vinter & Sommer' gedoopt.

'Vinter & Sommer' zal een tweeluik aan EP's opleveren die respectievelijk in de winter en in de zomer van 2018 uitgebracht zullen worden. De release van 'Vinter' staat gepland voor 23 februari en zal gepresenteerd worden in de Amsterdamse Vondelkerk op 17 maart.

De eerste single van 'Vinter' heet 'Falling' en er is een prachtige videoclip van gemaakt.

Wil jij de nieuwe songs live in jouw huiskamer meemaken of aan iemand cadeau doen? Mail ons voor een (vrijblijvende) aanvraag van een huiskamerconcert van Emil Landman via info(at)hkconcerten.nl voor alle voorwaarden.

Geplaatst op zondag 19 november 2017 via Facebook

To Twelve in het Margriet Huis! Oh wat zijn we blij dat ze weer in het land zijn! #MargrietWinterFair2017

Geplaatst op vrijdag 17 november 2017 via Facebook

Aankomende zondag kun je genieten van een te gek huiskamerconcert van Lara Kroon in Broedplaats Het LAPP in Lelystad! Klik op het evenement voor meer informatie!

Geplaatst op donderdag 16 november 2017 via Facebook

'Het kleinschalige concert is de perfecte manier om het internet te omzeilen, echt fysiek contact te organiseren tussen muzikant en muziekliefhebber en de muziek terug te brengen naar de plek waar de platenspeler ooit kleur gaf aan de dagen. Midden in de huiskamer.'
Nou, dat vinden wij nu al 5,5 jaar! :-) ;-) Leuk artikel van de Volkskrant over huiskamerconcerten. Zeker het lezen waard!

#Huiskamerconcert #HKconcerten #Volkskrant

Geplaatst op woensdag 15 november 2017 via Facebook

LAST MINUTE DEALS!!!
Boek nu extra voordelig een huiskamerconcert voor aankomende zaterdag 18 november, met onze 'Last Minute Deals'! Voor slechts €100,- (excl 6% btw) boek je:
Daniel Cane www.HKconcerten.nl/artiesten/daniel-cane/
of
Merel. www.HKconcerten.nl/artiesten/merel/

Boeken? Mail dan: contact)

#LastMinuteDeals #HKconcerten #Huiskamerconcert

Geplaatst op maandag 13 november 2017 via Facebook

Onze klanten

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.