Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

We hebben weer een prachtige live versie voor jullie: Maarten van Praag geeft op ons YouTube met 'Stories' een voorproefje van zijn nieuwe single! Tevens is dit nummer de voorloper van zijn nog te verschijnen album "Young Hearts" welke eind dit jaar/begin volgend jaar zal verschijnen.

Geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 via Facebook

Vanaf heden bij ons te booken: Sam & Julia! Een akoestische gitaar, een piano, twee karakteristieke stemmen en krachtige verhalende songs. Dat zijn de basisingrediënten van country/folk duo Sam & Julia. Zij onderscheiden zich met loepzuivere harmonieën, een intieme live sfeer en hun 60’s look. Het duo wordt geïnspireerd door country en folk muziek uit de late jaren zestig. Denk aan classic heroes Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Emmylou Harris & Gram Parsons, The Beatles en Johnny Cash & June Carter.

Voor meer info: link

Geplaatst op woensdag 18 oktober 2017 via Facebook

De altijd fantastische Sandy Dane en Tessa Belinfante Music zien optreden? Kom dan 18 oktober (morgen) naar Café Rembrandt Schiphol! Daarnaast speelt Tessa op 27 oktober een Openbaar Huiskamerconcert, georganiseerd door Beach Club Lemmer! Jij komt toch ook?

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 via Facebook

Delen & reageren = lief!

Zoals jullie kunnen zien, heeft Pip nog een paar speeldata vrij in haar agenda (14,15,20, 22 & oktober)! Pip in jouw huiskamer voor een prachtig concert? Kijk dan op de website voor de mogelijkheden: link

Geplaatst op woensdag 11 oktober 2017 via Facebook

HKconcerten acts de komende tijd in actie zien? Dat kan! Grijp dan je kans bij een van de volgende evenementen:

- Muziek in de Eend (12 okt): Een muzikale avond vol met prachtige liedjes van Fabiana Dammers in Cafe De Goudse Eend, het gezelligste cafe van Gouda!

- Live in the Livingroom Cabaretier Andries Tunru (15 oktober): Gisteren kreeg Andries Tunru al het geweldige nieuws in de halve finale van Cabaretfestival Cameretten te staan. Aankomende zondag speelt hij in Lelystad een live-huiskamersessie bij Broedplaats Het LAPP.

- Rembrandt LIVE (18 okt): Geniet van de dromerige songs van Sandy Dane en Tessa Belinfante bij Café Rembrandt Schiphol!

Geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017 via Facebook

Onze klanten

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.