Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Over ons

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op een unieke manier genieten van jouw favoriete artiest? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van live muziek in jouw huiskamer. En je hebt al een huiskamerconcert vanaf 75 euro!

HKConcerten wil jou een unieke ervaring bieden door live muziek bij jou thuis te brengen. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Voor beginnende artiesten biedt het de mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met hun muziek en zo een fanbase op te bouwen. Met jouw bijdrage support jij dus het maken van hun nieuwe album, bijvoorbeeld.

Nee, jouw huiskamer is niet te klein voor een huiskamerconcert! Kijk, zo werkt het!

Nieuws

Kom je er maar niet uit wat je moet geven voor de Kerst?! Geef een live-luistersessie cadeau voor bij de ontvanger in de huiskamer!
Mail ons voor de mogelijkheden: contact) !

#UNIEK #PERSOONLIJK #ORIGINEEL

Geplaatst op dinsdag 12 december 2017 via Facebook

De aankomende dagen staan er weer een aantal leuke optredens op de planning waar je naartoe kunt gaan:

14 dec. - CYNBEL in Cafe De Goudse Eend
link

17 dec. - Huiskamerconcert Ongeremd in de huiskamer bij Broedplaats Het LAPP in Lelystad
link

#TIPS #HKconcerten #CYNBEL #ONGEREMD

Geplaatst op maandag 11 december 2017 via Facebook

Singer-songwriter Julia Zahra trad enige tijd geleden op en kwam zichzelf even tegen..... 😉

#Wauw #Fantastisch #HKconcerten

Geplaatst op zondag 10 december 2017 via Facebook

HO HO HO! Sam & Julia met hun eigen kerst-song 'Catching Up With Christmas! Check it out! #MerryChristmasEverybody

Geplaatst op vrijdag 8 december 2017 via Facebook

Aanstaande 10 december staat Tim Akkerman in Podium Lokaal met een prachtig, sfeervol huiskamerconcert! Daar wil je bij zijn! Voor meer info en kaarten:

Geplaatst op donderdag 7 december 2017 via Facebook

Onze klanten

Dominique

Pip

Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn zwager en tegelijkertijd het 25-jarig huwelijk van dezelfde zwager met mijn zus heb ik een huiskamerconcert geregeld voor ze. Hun geplande feesten konden niet doorgaan door verschil...

Steven

Fabiana Dammers

Tweede keer dat ik Fabiana boekte, deze keer bij mijzelf thuis in de tuin tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrienden. Ik wist dat ze geweldig was, dus ik wilde graag aan mijn vrienden laten horen hoe goed ze was. Dat heeft ze me...

Sieb

Sandy Dane

Ter ere van mijn 40e verjaardag leek het me leuk een huiskamerartiest te boeken. Keuze te over en goed geholpen/geadviseerd, viel de keuze op Sandy Dane. Het feestje was wat groter dan een huiskamer (en dus versterkt), en hierop h...


Recensie schrijven

Heb je een huiskamerconcert gehad en wil je graag kwijt wat jouw ervaring met de artiest of het hele HKconcerten-concept was? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. Voeg eventueel een foto toe voor een nog betere sfeerimpressie!

Het e-mailadres zal niet zichtbaar zijn. Dit gebruiken wij enkel om eventueel contact op te nemen bij vragen over je inzending.